Werkgevers

Bekijk hoe wij voor jou het juiste talent vinden

Kennismaking

De kern van onze dienstverlening is verbinden, daarom is het essentieel elkaar te kennen en te ontmoeten. Een persoonlijke kennismaking is daarom altijd het startpunt van onze samenwerking. Hierin bepalen we de manier van werken en definiëren we samen het traject.

Wervingsfase

Na de kennismaking is helder in kaart gebracht wat het wervingsprofiel is en wat de verwachtingen zijn. Op basis daarvan benaderen wij de beste kandidaten in ons en netwerk en komen we uiteindelijk tot een shortlist.

Gespreksfase

Op basis van de shortlist bespreken we samen welke kandidaten we uitnodigen voor de gesprekken. Hierin begeleiden en monitoren wij intensief, zodat alle verwachtingen gemanaged zijn.

Afronding

Uiteindelijk kies jij de best passende kandidaat. Wij begeleiden de onderhandeling en de contractvorming. In de weken na de start evalueren we of alles in de praktijk ook zo is als we samen verwacht hadden.

Onze werkwijze

90% van de trajecten die wij doorlopen doen wij op basis van exclusiviteit. Niet omdat we bang zijn voor concurrentie, maar omdat we er van overtuigd zijn dat we daardoor de kwaliteit kunnen leveren die jij van ons verwacht. Kern van onze samenwerking is dus commitment. 

Wij maken een inschatting van de kans op succes, communiceren hier duidelijk over en bepalen zo de aard en duur van het traject. Kern moet zijn dat we beiden de overtuiging hebben dat we samen succesvol gaan zijn; we doen het goed, of we doen het niet. Wij werken daarbij op basis van No cure, No pay.

Traject

In veel gevallen ziet het traject er als volgt uit:

  • Kennismaking, inventarisatie en traject-definitie 
  • Wervingsfase (±4 weken)
  • Gesprekken + eventueel assessment (±2,5 week)
  • Afronding: contractonderhandeling (1 week)

Als jij, of wij, na fase 2 niet de overtuiging hebben dat we samen succesvol gaan zijn vervalt de exclusiviteit. 

Tijdens de procedure managen wij het proces: van het organiseren van het eerste gesprek tot en met de uiteindelijke contractonderhandeling. Uiteindelijk evalueren we de kandidaat en de samenwerking met als vraag of we aan ieders verwachtingen hebben voldaan.

Online Marketing

Op zoek naar een allround Online Marketing Professional, of juist een specialist? Wij hebben netwerk in beiden. Ons netwerk bevindt zich inhoudelijk in de volgende gebieden: CRO, e-mail/CRM, Social Media, SEO, SEA, UX, Channel Marketeer en Webanalyse, e.d.

 

e-Commerce

Wij hebben een breed netwerk met professionals die op alle aspecten van e-Commerce ervaring en talent hebben. Denk aan het operationeel runnen en optimaliseren van 1 of meerdere shops, of het vanaf scratch opzetten van de shop of je strategie.

Interim

Op zoek naar een professional met  een mooi trackrecord op het gebied van Online Marketing en/of e-Commerce voor vervanging tijdens zwangerschap, ziekte of een uitdagend project?

Dan helpen wij je graag verder!

Excecutive Search

Op zoek naar een stevige manager of directielid met een bewezen trackrecord in Online/e-Commerce?

Wij brengen je graag in contact met de top van de markt.

Neem contact op