Kandidaten

Talent? Bekijk hoe wij hiermee aan de slag gaan!

Telefonische kennismaking

Persoonlijke kennismaking

Introductie bij opdrachtgever

Sollicitatiegesprek(ken)

Contractonderhandeling

Persoonlijke Evaluatie

Werkwijze

Ieder traject begint met een telefoongesprek waarin we samen bepalen of er voldoende basis is om samen succesvol te zijn. Als we daar beiden van overtuigd zijn start het traject met een persoonlijke kennismaking.

In die kennismaking zoomen we in op wie jij bent, waar je kwaliteiten en uitdagingen liggen, en wat voor organisatie daar het best bij past. Daarnaast stemmen we de wederzijdse verwachtingen af.

Wij geloven dat de verbinding tussen onze klanten en kandidaten de belangrijkste voorwaarde is voor succes. Een goede verbinding ontstaat als we rekening houden met een goede balans in wederzijdse verwachting in ambitie, ontwikkeling tijdsbesteding en beloning (tussen opdrachtgever en kandidaat). Verwacht van ons dat wij ons optimaal inspannen om die balans tot stand te brengen voor, tijdens en na het werving & selectie traject.

Wij willen waarde toevoegen aan het proces. Dit betekent dat we iedere stap in het proces naar jouw nieuwe baan begeleiden; van eerste gesprek tot en met contractonderhandeling. Wij kennen de overwegingen van de organisatie, kennen de arbeidsmarkt, weten wat marktconform is en zijn dus jouw klankbord. Intensieve begeleiding tijdens en na het sollicitatie-proces is daarmee een essentieel onderdeel van onze dienstverlening.

DROOMBAAN

Als je op zoek gaat naar een nieuwe werkomgeving, moet je kiezen uit de banen die op dat moment beschikbaar zijn. Er is een kans dat je droombaan op dat moment niet beschikbaar is. Laat ons weten wat jouw droombaan is zodat wij dit voor je in de gaten kunnen houden en jij deze niet hoeft te missen!

Wie bemiddelen wij?

Online Marketing

Iedere organisatie heeft jou nodig, want jij zorgt ervoor dat het bedrijf onder de aandacht komt. Ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de Online marketing? 

Wij zijn altijd opzoek naar de beste Online Marketing professionals.

e-Commerce

Het maximale uit het platform halen, dat is jouw expertise. Als een spin in een web ben jij de verbinding tussen alle stakeholders en optimaliseer jij daar waar mogelijk!

 Wij zijn altijd opzoek naar de beste e-Commerce professionals.

Interim

Heb jij een mooi trackrecord op het gebied van Online Marketing en/of e-Commerce, en bloei jij op van uitdagende projecten?

Dan komen we graag met jou in contact!

Excecutive Search

Ben jij een stevige manager of directielid met een bewezen trackrecord in Online/e-Commerce?

Wij helpen je graag verder bij je volgende stap!

 

Neem contact op