Over ons

Verbinding

Wij creëren verbinding tussen teams, en nieuwe teamleden, door de tijd te nemen om mensen, organisaties, ambities en drijfveren te leren kennen. Vanuit dat startpunt doen wij het maximale om de juiste mens op de juiste plek te krijgen.

Integriteit & succes

Liever één succesvolle bemiddeling dan vijf twijfelachtige. Succesvol werken met mensen valt of staat met vertrouwen. Vertrouwen winnen kost tijd, vertrouwen verliezen kan in één seconde. Ons doel is een succesvol netwerk van verbonden professionals, wat met iedere bemiddeling sterker wordt.

Specialist

e-Linked is specialist in de bemiddeling van professionals binnen de e-Commerce en Online Marketing. Wij bemiddelen van starter tot directeur. Wij verbinden organisaties met de beste talenten, voor projecten, tijdelijke opdrachten en vaste functies. Onze aanpak is te kenmerken als pragmatisch en transparant. 

Cijfers liegen niet!

Bekijk hier wat wij tot nu toe hebben bereikt voor onze klanten en kandidaten.

 

 

 

0
Kopjes koffie
0
e-Linked collegas
0
Bemiddelingen
0
Tevreden klanten

Maak kennis met het team

Het team van e-Linked bestaat uit een hechte groep van ambitieuze, enthousiaste professionals die geen uitdaging uit de weg gaan. Mede dankzij ons toffe kantoorpand en leuke collega’s, hangt er bij ons een relaxte werksfeer. Er wordt iedere dag met veel plezier gewerkt voor onze klanten en kandidaten! 

Tim Groeneboer

Tim Groeneboer

Partner

Claudia Dekker

Claudia Dekker

Consultant

Theresse Giesselbach

Theresse Giesselbach

Consultant

Neem contact op